22 enero 2009

Conferencia de BEN AMICS mañana a las 19:00 en CaixaForum


L’adopció en el si de les famílies homosexuals obre el cicle de conferències que Ben Amics posa en marxa per commemorar el seu 15è aniversari


L’adopció en el si de les famílies formades per dos homes o dues dones és el tema que obrirà el cicle de conferències que l’Associació Lesbiana, Gai, Transsexual i Bisexual de les Illes Balears ‘Ben Amics’ ha organitzat per a conmemorar, al llarg de 2009, el 15è aniversari de la seva fundació. Sota el títol ‘Adopció i família LGTB’, aquesta primera conferència tindrà lloc demà, 23 de gener, a les 19:00 hores al CaixaForum de Palma (Gran Hotel).

El Director executiu de Protecció al Menor i Atenció a la Família de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, Gori Estarellas Colom, serà l’encarregat d’obrir un torn de ponències que comptarà amb un testimoni en primera persona a càrrec de Jesús Santos, president de la Asociación de Familias de Gays y Lesbianas con Hijos e Hijas (GALEHI). Així ho ha explicat aquest matí en roda de premsa la tècnica de l'Àrea Social de Ben Amics i coordinadora del Punt d'Atenció i Assessorament Social de l’entitat, Virginia Vallejo.

El president de la Federació Espanyola d'Associacions LGTB, Antoni Poveda, parlarà del matrimoni entre persones del mateix sexe, “de la seva repercussió social, de l'avanç de drets civils que suposa i dels avantatges que aquest fet ha duit a tantes famílies que fins a ara no podien gaudir dels mateixos drets que els altres”, ha dit Vallejo.

La magistrada-jutgessa de Família del Jutjat de 1ª Instància Nº 16 de Palma Nuria Carrillo Pérez entrarà a analitzar les qüestions legals que es desprenen d'aquestes noves situacions jurídiques. A més, el psicòleg especialitzat, Jaume Reynés, abordarà els aspectes psicològics que estan presents en una adopció en una família homoparental/homomarental i, finalment, es conclourà amb una taula rodona que servirà per a aprofundir en els temes exposats en les ponències.

Al llarg de tot l'any, Ben Amics anirà anunciant aquestes conferències que seran impartides per experts de renom nacional en cadascuna de les matèries, persones de dintre i de fora del col·lectiu LGTB que han estat seleccionades per acostar a la gent conceptes i debats que encara avui són necessaris.
(by Ben Amics)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Porque no lo pones en castellano, es que le has dado a copiar y pegar no?, por eso no quieres traducir

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...