27 marzo 2009

100% LA DEMENCE - Sábado 28 de marzo de 2009

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Amb es resultats que hi ha de moment a l enquesta d aquesta semana, se nota que hi ha molta gent que no estima aquesta comunitat autonoma, amb una identitat històrica que nosaltres els mallorquins defensarem sempre, per tant.
visca la normalitat lingüistica de ses illes.
Pep Josep

Anónimo dijo...

ozuuuu k dize estee, no m enterao de nahh nus vemus de fiesta

Anónimo dijo...

Trob que és denigrant per la nostra identitat realitzar aquest tipus d'enquest, i més venint de part d'un col·lectiu com el nostre que també ha estat i és marginat per causes evidents.
Opino, que realitzar aquesta enquesta, demostra un alt nivell d'ignorància i frivolitat, i sobretot una burla cap a una llengua que compta amb molts pocs suports.
Simplement, patètic.
Esper que rectifiqueu.

Anónimo dijo...

i perque hem de rectificar?? es una realitat rei, i aixo demostra no un nivell d'ignorància , una burla o una marginacio com dius,,aixo es la realitat.. l'enquest es lliure

Anónimo dijo...

Creo q la encuesta en primer lugar, es totalmente irónica y a lomejor más de uno le saca alguna pata al gato q no existe. Cada uno folla con el idioma q prefiera, yo prefiero mientras follo q no hablen, ya es un momento de contacto físico, roces, ternura....(gustos colores) Alguna vez me pasó que alguno empieza hablar mientras se fornica y al final decides marcharte!!
Si alguno deseade libertad, que el hable lo q quiera en catalán y q deje al resto hablar el idioma (impuesto o no) q desee!! Un gran Abrazo para chemita y endereza esa espalda!! jejeje morbos_sin _idiomas!

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...