26 junio 2010

El darrer CAPICUA de la temporada

Dissabte, 26 de juny, Mònica Borràs presenta el darrer Capicua de la temporada. I ho fa en directe, des de la plaça de Remígia Caubet, a la zona de Gomila a Palma. Des de les 14.30 h l’espai comparteix aquesta emissió tan especial amb tots els col·laboradors que ens han acompanyat al llarg de gairebé 40 programes a IB3 Ràdio. Es repassa el més rellevant de la temporada i es destacaran les persones transsexuals, protagonistes enguany de la Festa de l’Orgull Trans-LGTB que se celebra la mateixa nit després del darrer Capicua a partir de les 20.00 h a la mateixa plaça on s’ofereix el programa en directe.

Es comparteix l’estona amb: Laura Vinagre, Rosario Bernardino, Carla Antonelli i Martín Berenguer, persones transsexuals; amb els organitzadors de la Festa de l’Orgull Trans, José Mateo, Miguel Ángel Camacho, Maria del Mar Gomila, Cristina Álvarez de Ben Amics, Chema Ferrer de gay-mallorca.blogspot.com, Pedro Fiol de gayexplira.com, Jimmy Horrach i Dani Torres d’el Black Cat; la rapera Bàsket, que actua al vespre amb la seva al·lota Patricia; Vivian Caoba; la sociòloga i expresidenta d’Iguales, Sara Cabot; María José Urzúa i Nagore Cabrera de l’Isipub; Tito de Kfé; Marion Counturier; Dani García y las Cuquis, que també actuen al vespre; el president de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i bisexuals, Antonio Poveda; Gato d’el Pin Up; la directora del programa de ràdio germà que s’emet des d’Onda Jerez Desde fuera del armario, Carmen Rodríguez; Juan Manuel Ordinas de l’Hotel Pegasus; Pedro Pozo; Ivan Masio; Els excursionistes i senderistes de gais i lesbianes, i a més, amics de la causa que es vagin acostant al set instal·lat d’IB3 Ràdio.

2010, un any per transformar: no a les persones transsexuals sinó a tots els altres, de manera que les puguem acceptar i respectar sense prejudicis i la seva inserció social i laboral sigui com la de qualsevol altra persona.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar al 106.8 (Mallorca), al 89.2 (Andratx), al 92.7 (Calvià), al 89.2 (Alcúdia), al 88.6 (Menorca) i al 93.7 (Eivissa i Formentera).

No hay comentarios:

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...