28 octubre 2011

BEN AMICS comunica....


Ben Amics acusa el PP de no actuar en pro de la visibilitat del col.lectiu LGTB i critica el "passotisme" dels 'populars' durant la intervenció de la nostra associació.

Ben Amics ha demanat avui al PP de Palma que retiri el recurs d'inconstitucionalitat respecte els matrimonis del mateix sexe.

L'Associació de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transexuals de les Illes Balears, Ben Amics, acusa el Partit Popular de Palma d'actuar amb "total passotisme" durant la celebració del ple municipal d'avui, i durant la intervenció de la nostra presidenta, Cristina P. Álvarez, en la qual es demanava la retirada del recurs d'inconstucionalitat relatiu al MATRIMONI entre persones del mateix sexe.

D'aquesta manera, Ben Amics considera que els 'populars' no actuen en pro de la visibilitat del col.lectiu LGTB, molt present a la nostra Comunitat.

Així, els membres de l'Associació presents en el ple han pogut observar actuacions "gaire dignes" per part d'alguns regidors que es limitaven a comentar altres coses i riure's de coses alienes a la nostra reivindicació.

D'altra banda, també s'han pogut escoltar comentaris "clarament" homòfobs per part d'assistents al ple. Creiem que ni un cas ni l'altre s'haurien de permetre en aquesta societat. Una societat en la qual tots som iguals, i convivim amb els mateixos drets i obligacions.

És, per aixó que creiem que es tracta d'una clara imatge d'una "no digna" representació ciutadanan en entendre que el PP manté una argumentació que, hem pogut constatar, no contemple els drets socials i humans d'un col.lectiu molt gran a tot l'Estat, i per tant, a les Illes.

Així les coses, la actuació visible de Ben Amics tenia per objectiu demanar la retirada de l'anomenat recurs -presentat pel presient del partit estatal, Mariano Rajoy- en entendre que es tracta "dels mateixos drets" dels quals gaudeixen les persones heterosexuals.

D'aquesta manera, el Grup Municipal Socialista exigia que es canviàs aquesta realitat, i més quan les eleccions generals es celebraran el proper dia 20 de novembre, data en la qual els drets fonamentals dels pertanyents a aquest col.lectiu poden veure's greument retallats.

Des de Ben Amics creiem en la IGUALTAT en tots els àmbits, i més quan es tracta de poder mostrar l'AMOR, perqué així ho entenem, que dues persones es manifesten, independentment de la seva identitat de gènere o la seva orientació sexual.

Així, no volem deixar passar aquesta oportunitat per recordar que MATRIMONI=MATRIMONI i que tots els ciutadans mereixem els mateixos drets, per la qual cosa no entenem la negativa del PP a permetre aquesta llibertat.

Per la seva part, la presidenta de Ben Amics, Cristina P. Alvarez, recordà que "ja són més de 23.000 famílies formades por dues dones o dos homes amb fills o sense, més de 23.000 famílies que viuen en un clima d'inseguretat i d'incertidumbre des fa 6 anys per un recurs que no entenem, ni el nostre col.lectiu ni una gran part de la societat espanyola".

No hay comentarios:

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...