06 noviembre 2011

PRIMERA MEMÒRIA D'ABEL M.


Us vull convidar a la presentació del meu llibre de temàtica gai a la llibreria Âgora el proper dia 28 de novembre. Us adjunto nota de premsa i extractes del LLibre: es tracta d'un conjunt de cartes d'amor que escriu l'Abel abans de ser assassinat a Montjuic; es tracta de la reconstrucció imaginada a partir de fets reals succeÏts a Bcn el mes de març del 2006. Us agrairé la màxima difusió.
Nota de premsa del llibre PRIMERA MEMÒRIA D'ABEL M. adjunta que es presenta a Palma a finals del mes de novembre

En Robert reb un plec de cartes d’una desconeguda que li retornen al seu germà Abel, desaparegut deu anys enrera. La lectura d’aquelles lletres el trasbalsen quan descobreix que el seu germà era homosexual. Poc a poc, reviurà una història d’amor que, segons ell i molts altres, mai no hauria d’haver estat.
Del viatge per estudis a la capital, a l’acceptació de la seva pròpia identitat, de la recerca de l’amor a la seva realització personal i al plaer per la literatura el lector recupera la figura amorosa i tanmateix tràgica d’un jove a qui pocs perdonen, encara avui, la seva voluntat d’estimar per damunt de tot.

No hay comentarios:

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...