19 abril 2007

Rectificación de TONI ESTEVA sobre la noticia publicada en el blog la semana pasada

[…]

En M. A. LLauger i jo som una absoluta pinya, no tenim la més mínima diferència i de fet jo som, dins el nostre partit, un dels seus màxims suports, com a coordinador del partit i candidat al Parlament pel Bloc.

D'En Grosske et podria dir pràcticament el mateix. I de tots dos jo tenc el suport incondicional. És per tant mentida "cochina" que siguin ells els que (diguem-ho així) "m'han fet el llit", tal com afirma el Mundo. El que passa és que com sabràs, aquest diari (per desacreditar una candidatura, la del Bloc, que els fa una por del copon) ja fa temps que es dediquen a posar tota casta de calumnies sobre personatges rellevants del progressisme i l'ecologisme: Grosske, Llauger i la seva família, en miquel Angel March del GOB, i molts altres. Aquesta és una més. Han utilitzat la situació creada entorn a la meva persona sobre el lloc a la llista per posar-los a ells com uns xxxxx.

[…]

Antoni Esteva (BLOC)

1 comentario:

Karla dijo...

Tú tienes un link en mi página espero no te moleste.

Saludos cordiales,
Mia

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...