27 junio 2010

Anti-orgulloso de los políticos

Siento verdadero asco al ver esta foto en la que los políticos se apelotonan para no quedar fuera de la foto. Al escenario debería subir sólamente la Alcaldesa y poco más...
No sé que demonios pintan ahí el presidente del PSM o el Concejal de Movilidad entre otros. No logro comprender como es posible que no tengan un poco más de vergüenza y sentido del ridículo. Por cierto, este año he echado mucho de menitos a Grosske que cada año me daba tanto juego. En fin...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

La cosa sempre és queixar-se. Si no hi hagués acudit cap polític ara alguns us estaríeu queixant de la manca de suport dels partits i institucions cap al moviment LGTB. Per començar, la major part de les persones presents a l'escenari són càrrecs intitucionals amb l'obligació de vetllar pels drets, entre molts d'altres, del nostre col·lectiu. També hi havia gent de CCOO, que he de recordar que també han fet costat a la nostra causa. Crec, en tot cas, més vergonyosa i em produeix més "fàstic" (com tu dius) l'absència de qualsevol representant del Partit Popular fent-nos costat... Però què ens havíem d'esperar... A més, personalment vaig poder veure a Biel Barceló disfrutant de la festa juntament amb tots i totes nosaltres després de l'entrega dels premis, cosa que molts altres polítics de la "foto", no feren.
Crec que hauríem de començar a deixar de banda certes actituts quan es tracta de recabar suports pel moviment LGTB i pensar que són benvingudes les accions en positiu (deixant de banda la hipocresia de certs partits que diuen una cosa i fan una altra). També hauríem de començar a actuar més com una pinya i deixar les posicions sectàries de dividir en comptes d'unir... com he vist darrerament, per exemple, respecte a l'entitat Ben Amics. S'haurà actuat en certes coses de millor o pitjor forma però, el cert és que ningú s'ha atrevit a donar una passa endavant i crear un altre associació paral·lela, amb una altra visió i enfocament cap a la problemàtica del nostre col·lectiu. És el de sempre, tothom opina i critica, però no tothom actua després en conseqüència. Està bé que hi hagi diferents opinions i que existeixi la crítica, però sempre amb coherència.

Tur

Anónimo dijo...

La gente de CC.OO. se podía haber pasado por los locales de ambiente a preguntar sobre las condiciones laborales de las trabajadoras y los trabajadores de las empresas LGTB.