24 junio 2019

VOTA al Siurell i Dimoni Rosa de BEN AMICS

NOMINADES AL SIURELL ROSA 2019

PROGRAMA DE RÀDIO FONS D'ARMARI. El programa d'IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Xisco Nadal és un magazín d'actualitat LGTBI i roman un important espai a la radiotelevisió pública per a la visibilitat del col·lectiu. FDA resulta un espai de difusió sobre la realitat LGTBI, la defensa dels nostres drets, i també és un espai per posar al dia l'agenda cultural relacionada amb el col·lectiu. També serveix com altaveu per activistes i professionals de l'àmbit, i cal reconèixer la seva implicació i suport a les víctimes de LGTBI fòbia.

COMISSIÓ DE COEDUCACIÓ DE L'IES SINEU. Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBI fòbia, la comissió de coeducació d'aquest centre va dur a terme diferents accions per a visibilitzar els conceptes bàsics de gènere, de diversitat sexual i altres, per a donar l'oportunitat que l'alumnat pogués accedir a informació bàsica en relació a aquest tema, i per a conscienciar i sensibilitzar de les dificultats del col·lectiu LGTBI de veure reconeguts drets fonamentals encara avui dia.

LLIBRERIA LOS OFICIOS TERRESTRES. Malgrat el seu recent tancament, aquesta llibreria del barri de Gomila era referència en literatura feminista, LGTBI i queer, sent gairebé l'únic establiment llibreter que oferia a Mallorca un ampli fons sobre aquestes temàtiques. L'activitat comercial de LOT sempre ha estat combinada amb una diversa oferta cultural i un recorregut propi dins l'activisme social: la seva implicació en l'organització i el suport d'activitats com les Visibilitats Lèsbiques i el primer Octubre Trans* per la Despatologització Trans, són exemples. Tot junt convertien aquesta llibreria en un espai de trobada per a "lesbis", trans i "maricas".

NOMINADES AL DIMONI ROSA 2019

NOMINACIÓ SIMBÒLICA A TOTES LES AGRESSIONS PER LGTBI FÒBIA COMESES DURANT EL DARRER ANY. Avui dia, la comunitat LGTBI a les Illes Balears continua patint la discriminació. Amb aquesta nominació es condemna la manca de sensibilització, de visibilitat i de mesures contra aquests actes comesos el darrer any, perquè encara està en qüestió la diversitat en l'orientació sexual, la identitat i l'expressió de gènere.

JORGE CAMPOS. El líder de Actúa Baleares - Vox, actualment elegit diputat al Parlament de les Illes Balears, manté constantment un discurs frontista vers la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI i els nostres drets. Darrerament va publicar un article dirigit a Ben Amics anomenant-nos "ben tarats" per haver denunciat la celebració d'un acte fonamentat en els discursos de l'odi cap a la diversitat afectiva, sexual i de gènere, fent especial èmfasi en el rebuig, l'estigmatització i la burla de les persones trans.

AUDITORIUM DE PALMA. Per no demostrar cap mena d'escrúpols a l'hora de donar acollida de la presentació d'un llibre fonamentada en el discurs de l'odi cap a la diversitat afectiva, sexual i de gènere, fent especial èmfasi en el rebuig, l'estigmatització i la burla de les persones trans. L'acte promogut per Hazte Oír i Valores en Baleares va rebre el suport implícit dels gestors d'Auditorium de Palma que tot i ser advertits prèviament de l'objecte i el contingut de l'activitat van actuar en connivència faltant així a la seva responsabilitat social recollida a la Llei LGTBI.
 

No hay comentarios:

ESPORLES ORGULLOSA hoy en Esporles. ¡¡LA FIESTA!!

Chiquis que esto del ESPORLES ORGULLOSA es esta tarde. LGTBIQ y heteros gay friendly del mundo. Turistas buscando festival. Esto es HOY.  Mu...